Muotiliike Belladonna pukee Sinut juhlaan kuin juhlaan!

Ostoskori

Juhla-asuja nyt myös Belladonnan verkkokaupasta!

Juhla-asuja nyt myös Belladonnan verkkokaupasta!

Muotiliike Belladonnan valikoimaan kuuluu yli 1000 erilaista juhlapukua. Niistä noin sata siirtyy nyt myös verkkokaupan valikoimaan.

Koulujen loppu tältä lukuvuodelta lähestyy loppuaan. Minulle se tarkoittaa sitä, että suurin osa omista - lukitesti.fi - oppilaistani jää ansaitulle kesälomalle. Näin ollen itseltäni vapautuu aikaa toisen yritykseni: juhlapukuliike Muotiliike Belladonnan päivittämiseen ja kehittämiseen. Tänä kesänä se tarkoittaa Uudessakaupungissa toteutuvaa pop up OUTLETia, Belladonnan kiertävää paku-pop upia sekä uutta verkkokauppaa.

Pop up Uudessakaupungissa - UKI OUTLET - avautui Koulukadun kulmalla toukokuun puolivälissä. Belladonnan valikoimaan Outletissa kuuluvat naisten ja miesten farkut ja housut, tunikat, t-paidat, miesten kauluspaidat ja takit sekä hajakokoisia kesämekkoja ja juhlaleninkejä - unohtamatta muutamia pitkiä juhlapukuja. 

Outlet-hengestä sekä käyettävissä olevasta tilasta johtuen valikoima on suppea ja rajattu verrattuna Belladonnan Kokemäen puodin valikoimaan. Tästä huolimatta useat ovat tehneet onnistuneita löytöjä... ja uskoakseni niitä tehdään koko kesän ajan, koska vien pop upiin uusia tuotteita lähes viikoittain. Otan mielelläni vastaan myös toiveita Outletin tuotteista. Jos toivotaan vaikkapa enemmän juhlamekkoja tai boleroita, niin toki tuon niitä!

Toisena kesän -22 uutuutena on Belladonnan kiertävä pakettiauto-pop up, josta kuulet lisää myöhemmin...

Juhlapukujen siirtyminen osittain myös verkkokaupan valikoimaan on kolmas kesän "yllätys". Jo alkuvuodesta avasin pienen verkkokaupan, josta löytyy joitakin juhlamekkoja aikuiselle naiselle sekä arkisempaa asua ja asustetta, mutta tuleva - kesäkuussa avautuva - Finqun Muotiliike Belladonnan juhlavaatteiden verkkokauppa tarjoaa juhlamekkoja sekä pitkiä juhlapukuja. Joskin koot ja mallit ovat hyvin rajattuja.

Toivon näiden kehittämisenkohteideni palvelen asiakkaitani entistä paremmin! Jännityksellä odotan!


Aurinkoista kesää ja tapaamisiin niin puodissa, pakussa kuin verkossakin!

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi