Muotiliike Belladonna pukee Sinut juhlaan kuin juhlaan!

Ostoskori

Belladonnan tuotteita Kokemäellä, Helsingissä, Uudessakaupungissa - ja verkkokaupassa sekä Torissa

Belladonnan tuotteita Kokemäellä, Helsingissä, Uudessakaupungissa - ja verkkokaupassa sekä Torissa

Belladonnan tuotevalikoimaan kuuluu yli 6000 artikkelia... vain kivijalkapuodissa Kokemäellä on esillä koko juhlavalikoima.

Olen saanut lukuisia yhteydenottoja eteläisestä Suomesta koskien juhlapukuja ja niiden etsintää. Kiitos kaikille soitoistanne ja viesteistänne - ne ilahduttavat minua kovasti! Valitettavasti juhlapukuvalikoima keskittyy kuitenkin kivijalkapuotiin Kokemäelle, joten koko juhlapukujen kavalkaadi ei ole esillä muualla. Avaan tässä nyt vähän tuotelogiikkaa...

Kivijalkapuoti Muotiliike Belladonna on Kokemäellä, osoitteessa Härkisuontie 41 (älä luota Facebookin reititykseen!). Puoti on avoinna VAIN ajanvarauksella. Soita siis rohkeasti ja sovi oma aikasi. Puodissa on tuhansia juhlapukuja, juhlamekkoja nuorille, aikuisille sekä iäkkäämmille rouville. Kaikki nettisivuillamme olevat tuotteet ovat puodissa.

Tyttöjen juhlapuvut, esim. tyllimekot, lyhyet juhlamekot sekä sifonkiset puvut ovat yläkerrassa; niitä on satoja, ja koot n. 32-46 - joistakin malleista myös plus-kokoja (3XL-5XL).

Pitkiä juhlapukuja on viitisensataa. On hihattomia -, huivisomisteisia - sekä pitsisiä juhlapukuja. Päämerkkeinä ovat kanadalainen Frank Lyman sekä tanskalaiset Elinette ja Partyline. Erityisesti Lymanilta ja Elineteltä löytyy kattava valikoima juhlapukuja aikuiselle naiselle. Kokoja on n. 36-52 mallista riippuen.

Pitkien juhlamekkojen lisäksi alakerrasta löytyvät mekot ja leningit, joita on yli 500 erilaista - kokoja 34-58 mallista riippuen. Juhlapukujen lisäksi valikoimassa on tunikoita, juhlapuseroita sekä hameita ja housuja.

Muotiliike Belladonnan kivijalkapuoti on juhlapukuliike Kokemäellä, Satakunnassa.

Tänä kesänä Belladonna on myös Uudessakaupungissa, paikkana Uki-OUTLET, Koulukatu 2-4 alakerrassa. Ukin valikoimassa juhlamekkoja on vain muutamia hajakokoisia; sen sijaan Uki-OUTLETista löydät: farkut, caprit, housut, takit ja jakut sekä arkisempia tunikoita ja puseroita. Ugissa on myös tuotteita miehille: farkut, housut, paidat sekä joitakin takkeja.

Jos kuitenkin haluat sovittaa Uudessakaupungissa Belladonnan valikoimaan kuuluvaa juhlapukua, niin soita minulle, niin tuon sen sinulle sovitettavaksi Ukiin, kun käyn siellä.

Juhlapukujen - ja muidenkin Belladonnan tuotteiden - sovitus onnistuu myös Helsingissä, Kampissa, jossa toimii toinen: Lukitestaus ja yksityisopetus -yritykseni. Ota siis tässäkin tapauksessa rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan juhla-asun sovitus Helsinkiin.

Paikkakuntien - Kokemäki, Helsinki ja Uusikaupunki - lisäksi sovitus onnistuu usein myös ajoreitilläni, esimerkiksi sovituksia on ollut Turussa, Taalintehtaalla, Forssassa ja Espoossa.

Pääosa juhlapuvuista on sovitettavissa vain ns. paikan päällä, verkkokaupassa juhlavalikoima on suppea, lähinnä yksittäiskappaleita, jotka ovat ALEssa. Verkkokauppoja on kaksi: Casabella https://casabella.finqukauppa.... on lähinnä Pelle P - ja Soulmate-vaatteiden sekä sisustustuotteiden verkkokauppa; kun taas Muotiliike Belladonna https://muotiliikebelladonna.f... painottuu enemmän juhlaan sekä plus-koon juhlamekkoihin. Verkkokaupoissa sovelletaan verkkokaupanehtoja.

Näiden lisäksi löydät Belladonnan myös Torista: https://www.tori.fi/muotiliike...

Torissa on joitakin hajakokoisia juhlamekkoja, pitkiä pukuja sekä tyllimekkoja. Torissa olevat juhlapuvut ovat sovitettavissa Kokemäellä - ajanvarauksella. Torin juhlapukuja voin asiakkaan pyynnöstä myös postittaa, mutta niissä ei sovelleta verkkokaupan ehtoja.

Juhlapukuliike Muotiliike Belladonna toimii siis useassa pisteessä, mikä toivottavasti helpottaa saavutettavuutta?! Toimin kuitenkin yrityksessäni yksin, joten vhuomioithan sen varatessasi sovitusaikoja sekä tilatessasi verkosta.

Tervetuloa juhlapukujen maailmaan - Muotiliike Belladonnaan!

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi